top of page
Solens_strÜler_gennem_rõgfyldt_hal.jpg

Aktuelle events

FORUM-CPH-neg.png

22-24 sep. 2023

Cannabis messe 2023

Det er os en kæmpe glæde igen at kunne præsentere Copenhagen Cannabis Expo.
Ovenpå et par år med nedlukning og aflysningen af 2 messer, er vi endelig klar til atter at slå dørene op til et brag af en weekend i cannabis tegn.
Kom og oplev alle de største brands indenfor cannabis industrien. De vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål om cannabis. Og så har de endda stribevis af tilbud med til de nordiske kunder.
Vi håber at se dig derude.

FORUM-CPH-neg.png

28 sep. 2023 - 3 jan. 2024

Dalí udstilling

Efter publikumssucceser i både Barcelona og London får det danske publikum nu mulighed for en unik interaktiv rejse gennem Salvador Dalís geniale sind og mest berømte værker, når totaloplevelsen Dalí ; Cybernetics kommer til København. Dalís kunstværker vækkes til live i udstillingen og omslutter de besøgende, når de bevæger sig rundt i fordybelsesrum med billedprojektioner i stort format. Publikum vil i denne flerdimensionelle udstilling opleve interaktive installationer, hologrammer og Virtual Reality, der tilsammen skaber en interaktiv rejse gennem kunstnerens drømmende, poetiske univers. Med fuld bevægelsesfrihed får de besøgende mulighed for at tilbringe tid i et autentisk Dalí-metavers sammensat af de velkendte Dalí-miljøer: havet, himlen, ørkenen og tomrummet..

FORUM-CPH-neg.png

6-7-8 okt. 2023

Kunst for alle 2023

Når dørene slås op til messen ”The Art Fair Kunst for alle 2023” i Lokomotivværkstedet er 150 kunstnere og en række gallerier klar til tre intense dage fra fredag den 06. oktober til søndag den 08. oktober. Her vil både kunst af kendte galleriers nøje udvalgte, etablerede kunstnere og en stor mængde selvstændige, professionelle kunstnere samt det, man kan kalde vækstlaget i dansk kunst liv, forstået som de nye,
up coming talenter.
Det giver de besøgende en enestående mulighed for at stifte bekendtskab med bredden i dansk kunst.

bottom of page