top of page

Events

Københavns rå alternativ

Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe, reception eller middag? Et stenkast fra Københavns centrum står mere end 10.000 m2 klar til at danne rammen om netop jeres arrangement. Det mere end 100 år gamle Lokomotivværksted byder med sin imponerende arkitektur jeres gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse. 

Kom og se lyset

Lokomotivværkstedets vinduer fra gulv til loft og tagkonstruktionen af træ og glas giver et flot lys- indfald fra 8 meters højde. Disse fantastiske rammer blev introduceret under den københavnske modeuge i februar 2009 og fik efterfølgende massiv omtale fra både dansk og international presse. Kontrasten mellem industrialiseringens rå charme og den internationale verden af udstillere, indkøbere og begejstrede messegæster var et perfekt match.

Rå rammer  

Siden januar 2009 er lokomotivværkstedet løbende blevet istandsat med et nyt indbydende indgangsparti, en ny garderobe og moderne toiletfaciliteter, mens selve hallen har beholdt sit ”rå look”, for at fremstå så autentisk som muligt.  I dette rå univers er det kun fantasien, der sætter grænser for brugen af hallen. Det store gulvareal egner sig til alle typer af arrangementer og kan skaleres i størrelse afhængigt af det enkelte arrangement. Det største vi har haft var 3.500 mennesker til konference og det mindste 90 til middag.   

 

En grøn oase med vide muligheder  

Midt i byen og alligevel tæt på naturen. Lokomotivværkstedet har sin egen oase på over 4000 m2 i form af en stor park hvor der er adgang direkte fra hallen. Her kan man nyde en frokost i det grønne, tage en afslappende walk and talk i konference pausen eller bare nyde duftene og fuglenes kvidder. Vi glæder os til at lægge rammer til jeres næste arrangement! 

bottom of page